Βίντεο – ντοκουμέντο από διάρρηξη σε σπίτι στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης

Βίντεο – ντοκουμέντο από διάρρηξη σε σπίτι στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης Βίντεο – ντοκουμέντο από διάρρηξη σε σπίτι στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης

Ένα βίντεο ντοκουμέντο έρχεται στο φως της δημοσιότητας που δείχνει καρέ καρέ τη διάρρηξη στο Πανόραμα. Συγκεκριμένα, φαίνεται ότι ο πρώτος διαρρήκτης επιθεωρεί τον χώρο και βεβαιώνεται πως το σπίτι είναι άδειο, παρά το γεγονός ότι η τηλεόραση και τα φώτα ήταν αναμμένα. Αφού ελέγχει την κατάσταση, απομακρύνεται και ειδοποιεί τους συνεργούς του.

Έπειτα, επιστρέφουν τρία άτομα. Ένας από αυτούς προσεγγίζει την κάμερα ασφαλείας της κατοικίας και την κατεβάζει για να μην καταγράφεται η δράση τους. Στη συνέχεια, χρησιμοποιούν ένα σκαμπό για να απενεργοποιήσουν τον συναγερμό, τον οποίο τυλίγουν σε ένα πάπλωμα μέσα στο σπίτι ώστε να μην εντοπιστεί και να μην ακουστεί.

Οι διαρρήκτες έμειναν στο σπίτι για 11 λεπτά, αναστάτωσαν τον χώρο και έκλεψαν όλα τα χρυσαφικά και τα μετρητά που βρήκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ίδιοι δράστες φέρεται να διέπραξαν διάρρηξη και σε άλλη κατοικία την επόμενη μέρα, στην περιοχή της Θέρμης Θεσσαλονίκης. Η ΕΛ.ΑΣ επιβεβαίωσε ότι ακολούθησαν την ίδια μεθοδολογία και χρησιμοποίησαν το ίδιο όχημα.

Θεσσαλονίκη: Καρέ καρέ η εισβολή διαρρηκτών σε σπίτι στο Πανόραμα

00:01 / 02:03
PΠεριλαμβάνει τοποθέτηση προϊόντος
PΠεριλαμβάνει τοποθέτηση προϊόντος

Add a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use