Arc Espresso Wine Bar: Ένας μοντέρνος προορισμός για καφέ, κοκτέιλ και ξεχωριστά γεύματα

Arc Espresso Wine Bar: Ένας μοντέρνος προορισμός για καφέ, κοκτέιλ και ξεχωριστά γεύματα Arc Espresso Wine Bar: Ένας μοντέρνος προορισμός για καφέ, κοκτέιλ και ξεχωριστά γεύματα

Το Arc Espresso Wine Bar έχει αναδειχθεί σε έναν από τους πιο stylish προορισμούς της Θεσσαλονίκης από το 2014, προσελκύοντας το κοινό με το ιδιαίτερο design του, την πλούσια κάβα του και τη ζεστή του φιλοξενία. Δημιουργημένο από μια παρέα φίλων που ήθελαν να φέρουν μια νέα πρόταση στην πόλη, το Arc προσφέρει στιγμές προσιτής πολυτέλειας, είτε για καφέ το πρωί, είτε για κοκτέιλ το βράδυ.

Ένας Πολυδιάστατος Χώρος

Το Arc ανοίγει τις πόρτες του από το πρωί, προσκαλώντας τους λάτρεις του καφέ να απολαύσουν εξαιρετικά χαρμάνια σε έναν μοντέρνο και φιλόξενο χώρο. Το brunch του Arc αποτελεί σημείο αναφοράς, με επιλογές που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο: αυγά ποσέ, pancakes, club sandwich, σαλάτες και bao bans είναι μερικά από τα λαχταριστά πιάτα που συνοδεύουν τον καφέ σας.

Ιδανικός Προορισμός για Lunch και Dinner

Το Arc αποτελεί επίσης εξαιρετική επιλογή για το lunch break σας, με πιάτα που συνδυάζουν γεύση και ποιότητα. Το ζουμερό φιλέτο κοτόπουλο, τα burgers και το μοσχάρι είναι αγαπημένες επιλογές των επισκεπτών, ενώ η πλούσια κάβα του εστιατορίου προσφέρει επιλογές κρασιών που συμπληρώνουν τέλεια κάθε γεύμα.

Κοκτέιλ με Υπογραφή

Τα κοκτέιλ στο Arc δεν είναι απλώς ποτά – είναι δημιουργίες υψηλών προδιαγραφών, με κάθε λεπτομέρεια να έχει σχεδιαστεί από εξειδικευμένους bartenders. Η λίστα των signature cocktails ανανεώνεται κάθε έξι μήνες, προσφέροντας στους επισκέπτες νέες γευστικές εμπειρίες που εντυπωσιάζουν. Από κλασικά κοκτέιλ μέχρι ευφάνταστες δημιουργίες, το Arc είναι σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν τα ιδιαίτερα ποτά.

Μια Αυλή για Όλους

Η όμορφη αυλή του Arc, ένα από τα πιο αγαπημένα σημεία του bar, γεμίζει από ανθρώπους κάθε ηλικίας που απολαμβάνουν την ατμόσφαιρα και τα πιάτα του, ενώ ο ήλιος φωτίζει τον σύγχρονο urban χώρο. Η αυλή αποτελεί ιδανικό σημείο για χαλαρές συζητήσεις, με τη συνοδεία ποιοτικών γευμάτων και εντυπωσιακών κοκτέιλ.

Το Arc Είναι οι Άνθρωποί του

Το Arc δεν είναι απλώς ένας όμορφος χώρος· είναι οι άνθρωποί του που το κάνουν να ξεχωρίζει. Η φιλοσοφία του Arc βασίζεται στη φιλική και ζεστή εξυπηρέτηση, με το προσωπικό να σας υποδέχεται πάντα με χαμόγελο και να δημιουργεί μια οικεία ατμόσφαιρα που κάνει τον κάθε επισκέπτη να νιώθει ξεχωριστός.

Events που Μένουν Αξέχαστα

Το Arc δεν σταματάει ποτέ να προσφέρει διασκέδαση. Με καθημερινούς DJ’s που δίνουν τον παλμό από νωρίς το απόγευμα, το bar γεμίζει από ενέργεια και μετατρέπεται σε έναν χώρο όπου η μουσική και η διασκέδαση κυριαρχούν. Τα δύο ετήσια events του, το γενέθλιο πάρτι στις αρχές Σεπτεμβρίου και η εορταστική φωταγώγηση για τα Χριστούγεννα, είναι μοναδικές εμπειρίες που καθιέρωσαν το Arc ως έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της πόλης.

Το Arc Espresso Wine Bar είναι το σημείο όπου η γεύση, η μουσική και η ατμόσφαιρα συνδυάζονται αρμονικά για να σας προσφέρουν μοναδικές στιγμές διασκέδασης.

Arc Espresso Wine Bar
Κομνηνών 8, Θεσσαλονίκη 546 24
Τηλ: 2310250309

Add a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use