Το Δέντρο στο Μπαρ: Ένα αρχοντικό στέκι στη Θεσσαλονίκη

Στη γεμάτη ιστορία οδό Βασιλέως Γεωργίου, το «Δέντρο στο Μπαρ» προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στη Θεσσαλονίκη. Στεγασμένο σε ένα εκπληκτικό κτίριο του 1899, το οποίο έχει φιλοξενήσει πολλές διαφορετικές δραστηριότητες στο πέρασμα των χρόνων, αυτό το ιστορικό αρχοντικό έχει πλέον μετατραπεί σε έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς της πόλης.

Από το Παρελθόν στο Σήμερα

Το κτίριο που σήμερα φιλοξενεί το «Δέντρο στο Μπαρ» έχει υπάρξει, μεταξύ άλλων, Σχολή Κωφών, εστιατόριο και κλαμπ. Όμως, η ομάδα του μπαρ, με αγάπη και σεβασμό στην ιστορία του, το ανακαίνισε και το μεταμόρφωσε σε ένα μοντέρνο στέκι, διατηρώντας όμως την αυθεντική του γοητεία. Η ανακαίνιση της αυλής του, που πραγματοποιήθηκε από την αρχιτέκτονα Άννα Τρίμη, προσέφερε ακόμη περισσότερη ομορφιά στο χώρο. Με ασπρόμαυρο πλακάκι, λευκά τραπεζοκαθίσματα και προσεκτικά επιλεγμένα φυτά, δημιουργεί την αίσθηση μιας πραγματικής όασης μέσα στην πόλη.

Στη Σκιά της Σοφόρας

Ένα από τα πιο ξεχωριστά χαρακτηριστικά του «Δέντρου στο Μπαρ» είναι το δέντρο της αυλής του, η Σοφόρα, που με τα καταπράσινα φύλλα της προσφέρει δροσιά και σκιά σε κάθε επισκέπτη. Καθώς ο ήλιος δύει, η δράση μεταφέρεται στο εντυπωσιακό εσωτερικό του μπαρ, με τις ζωντανές εμφανίσεις και τα θεματικά πάρτι να κρατούν τον παλμό της νύχτας.

Κοκτέιλς και Μοναδικές Γεύσεις

Αν είστε λάτρεις των κοκτέιλ, το «Δέντρο στο Μπαρ» δεν θα σας απογοητεύσει. Με έναν κατάλογο εμπνευσμένο από παραμύθια, μπορείτε να απολαύσετε κοκτέιλ με ονόματα όπως το «Memories» ή το «Downtown», συνοδευόμενα από ποικιλίες γλυκών και σνακ. Το μπαρ διαθέτει επίσης 40 διαφορετικές μπύρες, πολλές από μικρές ελληνικές ζυθοποιίες, καθώς και μια εκλεκτή κάβα ποτών.

Μια Ομάδα με Χημεία

Το «Δέντρο στο Μπαρ» δεν είναι απλώς γνωστό για τον χώρο του και τα ποτά του, αλλά και για την εξαιρετική του ομάδα. Οι εργαζόμενοι είναι δεμένοι, συνεργάζονται άψογα και μεταδίδουν αυτό το κλίμα φιλικότητας και επαγγελματισμού σε κάθε πελάτη. Τα περίφημα Staff Party που διοργανώνονται, άλλωστε, έχουν γίνει θρυλικά.

Για μια μοναδική εμπειρία στη Θεσσαλονίκη, το «Δέντρο στο Μπαρ» σας περιμένει να ανακαλύψετε την ιστορία και τη γοητεία του.

Add a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use