Η ΕΕΜΕ κέρδισε χάλκινο μετάλλιο στην Ταϊβάν και το φέρνει πίσω στη Θεσσαλονίκη

Η Ένωση Επαγγελματιών Μαγειρικής Ελλάδας (ΕΕΜΕ) ανακοίνωσε με υπερηφάνεια ότι η Culinary Team Greece κατάφερε να κερδίσει το χάλκινο μετάλλιο στο διαγωνισμό TIC Taipei International Culinary Challenge 2024 στην Ταϊβάν. Η ομάδα ανταποκρίθηκε στις υψηλές απαιτήσεις του διαγωνισμού και ανέδειξε τον γαστρονομικό πλούτο της χώρας μας σε διεθνές επίπεδο.

Το μενού που παρουσίασε η ελληνική αποστολή είχε επιρροές από τη Μακεδονική Κουζίνα, παρουσιάζοντας στοιχεία από την ελληνική γαστρονομική κουλτούρα. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εξελίξουν τις μαγειρικές τους τεχνικές και δεξιότητες, διασταυρώνοντας ιδέες και πρακτικές με άλλους chefs από διαφορετικές χώρες.

Η διοργάνωση του διαγωνισμού TIC Taipei International Culinary Challenge έχει ως στόχο την προβολή και ανάδειξη της γαστρονομικής κουλτούρας κάθε χώρας. Παρέχει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να μοιραστούν τις γνώσεις τους και να επιδείξουν το ταλέντο τους σε ένα διεθνές περιβάλλον.

Τα μέλη της Culinary Team Greece που ξεχώρισαν στον διαγωνισμό ήταν ο Team Captain Μαρίνος Χονδρολίδης, η Pastry chef Αρχοντία Πασχαλίδου και ο Team member Άκης Ράγκος. Με επαγγελματισμό και ομαδικότητα, κατάφεραν να αναδείξουν την ελληνική γαστρονομία και να αφήσουν το στίγμα τους στον διαγωνισμό.

Add a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use