Καλαμαριά: συμμορία 5 νεαρών απειλούσαν ανήλικα παιδιά για χρήματα

Καλαμαριά: συμμορία 5 νεαρών απειλούσαν ανήλικα παιδιά για χρήματα Καλαμαριά: συμμορία 5 νεαρών απειλούσαν ανήλικα παιδιά για χρήματα

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας και του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς συνέλαβαν πέντε νεαρούς ημεδαπούς στην Καλαμαριά, μετά από αναζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης απόπειρας ληστείας.

Οι πέντε συλληφθέντες κατηγορούνται για απόπειρα ληστείας κατά συναυτουργία και ψευδή κατάθεση, σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Καλαμαριάς.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της 19ης Οκτωβρίου 2024, όταν οι κατηγορούμενοι προσέγγισαν ομάδα επτά ανηλίκων και, με απειλές σωματικής βίας, απαίτησαν να τους παραδώσουν χρήματα. Οι ανήλικοι αρνήθηκαν και, κατά την αποχώρηση, ένας από τους δράστες επιτέθηκε σε έναν από τους ανήλικους, χωρίς να τον τραυματίσει σοβαρά.

Επιπλέον, δύο από τους συλληφθέντες, κατά τη σύλληψή τους, έδωσαν ψευδή στοιχεία ταυτότητας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Add a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use