Θεσσαλονίκη: Ψευδής η καταγγελία βιασμού της 13χρονης

Θεσσαλονίκη: Ψευδής η καταγγελία βιασμού της 13χρονης Θεσσαλονίκη: Ψευδής η καταγγελία βιασμού της 13χρονης

Ελεύθερος αφέθηκε ο 16χρονος νεαρός, σε συνέχεια της ψευδούς καταγγελίας για βιασμό από την 13χρονη στην περιοχή του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Η 13χρονη κατήγγειλε ψευδώς τον 16χρονο για βιασμό σε εγκαταλελειμμένο κτίριο της περιοχής, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο 16χρονος πέρασε την πόρτα του 5ου τακτικού ανακριτή το πρωί της Παρασκευής, αντιμετωπίζοντας ποινική δίωξη για κακούργημα για βιασμό ανηλίκου. Κατά την απολογία του, πάντα με παρουσία παιδοψυχιάτρου, ανέφερε: «ήμασταν οικογενειακοί φίλοι, εγώ την νιώθω σαν φίλη μου δεν την θέλω ερωτικά και δεν θέλω πλέον να έχω καμία σχέση μαζί της».

Οι ιατροδικαστικές εξετάσεις απέδειξαν, πέραν κάθε αμφιβολίας, ότι πρόκειται για ψευδή καταγγελία, καθώς στην 13χρονη δεν βρέθηκε απολύτως κανένα σημάδι ή ίχνος που να παραπέμπει ή έστω να υπονοεί βιασμό ή σεξουαλική επίθεση.

Ο 16χρονος αφέθηκε ελεύθερος με τη σύμφωνη γνώμη της ανακρίτριας και της εισαγγελέως Εν τούτοις, του επιβλήθηκε απαγόρευση να πλησιάσει την 13χρονη στα 20 μέτρα.

Ο δικηγόρος του, Παναγιώτης Μανώλης, υποστηρίζει ότι ο 16χρονος δεν έχει κάνει τίποτα και αυτό έχει αποδειχθεί περίτρανα. Επιπλέον, δήλωσε ότι «θα κινηθούμε νομικά και απέναντι στη 13χρονη αλλά και τους γονείς της, ο μικρός έχει στιγματιστεί και τραυματιστεί, πέρασε τρεις μέρες κρατούμενος».

Add a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use