Η Παλαιστινιακή παροικία απέσυρε την ανάρτηση για τον Ιωνά Καρούση

Η Παλαιστινιακή παροικία απέσυρε την ανάρτηση για τον Ιωνά Καρούση Η Παλαιστινιακή παροικία απέσυρε την ανάρτηση για τον Ιωνά Καρούση

Μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε το σχόλιο της Παλαιστινιακής Παροικίας στην Ελλάδα σχετικά με τον θάνατο του Ιωνά Καρούση στην τρομοκρατική επίθεση στο Τελ Αβίβ, η ανάρτηση κατέβηκε από τη σελίδα της κοινότητας. Η παλαιστινιακή κοινότητα είχε αναφέρει σε αυτήν ότι ο 26χρονος, που έχασε τη ζωή του από πυρά τρομοκρατών, είχε επιλέξει να ενταχθεί στον ισραηλινό στρατό αντί να ζήσει ειρηνικά στην Ελλάδα.

Σε νέα διαδικτυακή ανακοίνωση, η Παλαιστινιακή Παροικία γνωστοποίησε την απόσυρση της ανάρτησης, επισημαίνοντας ότι αυτό έγινε μετά από εκκλήσεις και εξηγήσεις από το περιβάλλον του θύματος. Παράλληλα, κατήγγειλε την αντίδραση ορισμένων μέσων ενημέρωσης, χαρακτηρίζοντας τις φωνές που εξέφρασαν αρνητική κριτική ως «εχθρικές» και υπογραμμίζοντας ότι η ελληνική κοινή γνώμη παραμένει υποστηρικτική στον αγώνα των Παλαιστινίων για ελευθερία και απομάκρυνση της κατοχής.

Η ανάρτηση καταλήγει με τη δήλωση ότι «δεν θα επιτρέψουμε σε αυτές τις φάλτσες φωνές να μας εμποδίσουν να μιλήσουμε ενάντια στην κατοχή», ενώ παράλληλα εκφράζουν τη συμπαράστασή τους για την απώλεια όλων των αθώων ζωών.

Add a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use