Θεσσαλονίκη: Πέταξε την κοκαΐνη από το όχημα για να αποφύγει τη σύλληψη

Θεσσαλονίκη: Πέταξε την κοκαΐνη από το όχημα για να αποφύγει τη σύλληψη Θεσσαλονίκη: Πέταξε την κοκαΐνη από το όχημα για να αποφύγει τη σύλληψη

Συνολικά 76 άτομα συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης σε σχέση με κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, έπειτα από ελέγχους που διενεργήθηκαν σε διάφορες περιοχές της πόλης.

Μια ιδιαίτερα αξιοσημείωτη σύλληψη ήταν αυτή ενός 31χρονου στην περιοχή του Κορδελιού. Ο συγκεκριμένος προσπάθησε να αποφύγει τον έλεγχο των αστυνομικών, πετώντας από το όχημά του μια συσκευασία κοκαΐνης σε μορφή βράχου, βάρους 90,24 γραμμαρίων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, οι έλεγχοι που πραγματοποιούνται είναι συνεχείς και εντατικοί, με στόχο την αντιμετώπιση της διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών. Από τις απογευματινές ώρες της 22ης Σεπτεμβρίου έως και τις πρώτες πρωινές ώρες της 30ης Σεπτεμβρίου 2024, αστυνομικοί από τις Διευθύνσεις Ασφάλειας, Αστυνομίας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης προχώρησαν στη σύλληψη 76 ατόμων, με κατηγορίες για παραβάσεις του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, ηρωίνης, κοκαΐνης, και ναρκωτικών χαπιών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές για τις περαιτέρω διαδικασίες.

Add a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use