Έξοδος στο Πανόραμα: μοναδικά μαγαζιά για να απολαύσετε το ποτό σας

Έξοδος στο Πανόραμα: μοναδικά μαγαζιά για να απολαύσετε το ποτό σας Έξοδος στο Πανόραμα: μοναδικά μαγαζιά για να απολαύσετε το ποτό σας

Η ανοιξιάτικη Θεσσαλονίκη είναι γεμάτη από όμορφες εκπλήξεις, προσκαλώντας μας να ζήσουμε μοναδικές στιγμές σε κάθε γωνιά της. Ανάμεσα σε αυτές, το Πανόραμα ξεχωρίζει για την εκπληκτική του θέα. Τι καλύτερο λοιπόν από το να απολαύσουμε τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα της πόλης, συνδυάζοντας εξαιρετικές γεύσεις και δροσιστικά ποτά;

Αν ψάχνετε πού να περάσετε τη μέρα σας, τότε το Πανόραμα είναι η ιδανική επιλογή. Σας προτείνουμε έξι καταστήματα με εξαιρετικό design, μοναδικές γεύσεις και ιδιαίτερες επιλογές για καφέ ή ποτό, που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν.

718 Cozy & Hype

Η μόνη στιγμή που θα απομακρύνετε το βλέμμα σας από την εκπληκτική θέα του 718 Cozy & Hype (Ν. Λεοντίδη 6) είναι όταν φτάσουν στο τραπέζι σας τα εξίσου εντυπωσιακά πιάτα του. Αυτός ο μοναδικός συνδυασμός απολαύσεων – τόσο για τις αισθήσεις όσο και για τον ουρανίσκο – θα κάνει το συγκεκριμένο μαγαζί την αγαπημένη σας επιλογή για εξόδους. Κάθε νέα γεύση που θα δοκιμάζετε θα σας χαρίζει μια καινούργια εμπειρία.

Onora

Μια επίσκεψη στο Onora (Παπαδοπούλου 17) αξίζει απόλυτα όλο το χρόνο που θα αφιερώσετε στην έξοδό μας! Εκεί, θα ανακαλύψουμε μοναδικές γεύσεις που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις όλων. Ο συνδυασμός των πλούσιων αρωμάτων και της εξαιρετικής διακόσμησης του χώρου αποτελεί την ιδανική αφορμή για να το επισκεφτούμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, απολαμβάνοντας μια υπέροχη συζήτηση συνοδευόμενη από εκλεκτό φαγητό.

Kai-ros

Αν ψάχνετε μερικές στιγμές χαλάρωσης σε ένα όμορφο περιβάλλον, τότε το Kai-ros είναι το μέρος που ψάχνετε. Με εντυπωσιακό design και λεπτομέρειες που αγγίζουν την ψυχή, το μαγαζί προσφέρει αξέχαστες εμπειρίες στους επισκέπτες του. Αρκεί μια ματιά στο μενού για να βρείτε την αγαπημένη σας επιλογή, ενώ οι εξαιρετικές προτάσεις για brunch είναι σίγουρα το highlight που δεν πρέπει να χάσετε.

Villa Luna

Ένα από τα πιο διαχρονικά καταστήματα, πιθανότατα με την καλύτερη θέα όλου του Πανοράματος, η Villa Luna (Αναλήψεως 40) μας καλωσορίζει καθημερινά για μοναδικές εμπειρίες. Απολαμβάνοντας την πανοραμική θέα της πόλης, μπορούμε να χαρούμε εξαιρετικό καφέ και δροσερά cocktails, ενώ θα βρούμε επίσης λαχταριστές γεύσεις που θα ικανοποιήσουν κάθε γευστική προτίμηση. Το ζεστό και φιλικό περιβάλλον, σε συνδυασμό με την όμορφη ατμόσφαιρα, θα μας βοηθήσουν να χαλαρώσουμε και να ανανεωθούμε.

Dio Con Dio

Στο Dio Con Dio (Παπαδόπουλου 19) μπορούμε να απολαύσουμε τον πρωινό μας καφέ, ιδιαίτερα κρασιά το απόγευμα και δροσερά ποτά το βράδυ. Η μοναδική διακόσμηση του χώρου το καθιστά ξεχωριστό στον χάρτη της Θεσσαλονίκης, ενώ η ζεστή ατμόσφαιρα και η όμορφη διάθεση το έχουν καταστήσει αγαπημένο προορισμό, όχι μόνο στο Πανόραμα, αλλά και σε όλη την πόλη.

Add a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use