Εξαφανίστηκαν δύο ανήλικες από δομή του Πανοράματος

Εξαφανίστηκαν δύο ανήλικες από δομή του Πανοράματος Εξαφανίστηκαν δύο ανήλικες από δομή του Πανοράματος

Οι Αρχές στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται σε συναγερμό μετά την εξαφάνιση δύο ανήλικων κοριτσιών από δομή προστασίας στο Πανόραμα.

Η 15χρονη Μαρία Μ. εξαφανίστηκε στις 9 Ιανουαρίου από τη δομή παιδικής προστασίας, με τον οργανισμό «Χαμόγελο του Παιδιού» να εκδίδει Amber Alert, υπογραμμίζοντας ότι μπορεί να υπάρχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο. Η Μαρία έχει ύψος 1,65 μ., ζυγίζει 70 κιλά, έχει κοντά καστανά μαλλιά με ξανθές ανταύγειες και καστανά μάτια. Τη στιγμή της εξαφάνισής της, φορούσε μαύρο παντελόνι cargo, γκρι φούτερ και αθλητικά παπούτσια.

Λίγο αργότερα, εξαφανίστηκε και η 16χρονη Έλενα Κ., επίσης από τη δομή προστασίας στο Πανόραμα. Η Έλενα έχει ύψος 1,70 μ., βάρος 75 κιλά, κόκκινα μαλλιά και γαλανά μάτια. Τη στιγμή της εξαφάνισής της φορούσε μαύρη φούτερ Nike, μαύρο κολάν και λευκά αθλητικά Nike Air Force.

Όποιος έχει οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις δύο εξαφανίσεις, καλείται να επικοινωνήσει με το «Χαμόγελο του Παιδιού» μέσω της 24ωρης Ευρωπαϊκής Γραμμής για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000, να απευθυνθεί στα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας ή να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή Missing Alert app για ζωντανή ενημέρωση.

Add a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use