Πανόραμα: Δωρεάν μαστολογικοί έλεγχοι σε ανασφάλιστες γυναίκες στο ΚΕΠ Υγείας

Πανόραμα: Δωρεάν μαστολογικοί έλεγχοι σε ανασφάλιστες γυναίκες στο ΚΕΠ Υγείας Πανόραμα: Δωρεάν μαστολογικοί έλεγχοι σε ανασφάλιστες γυναίκες στο ΚΕΠ Υγείας

Ο Οκτώβριος έχει καθιερωθεί διεθνώς ως μήνας ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, με στόχο να αφυπνίσει τον γυναικείο πληθυσμό για αυτήν την συχνή μορφή κακοήθειας που πλήττει τις γυναίκες.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη, σε συνεργασία με την Αντιπεριφέρεια Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Νέα Ελπίδα» Θεσσαλονίκης, διοργανώνει σειρά δράσεων. Φέτος, προσφέρεται δωρεάν μαστολογικός έλεγχος σε γυναίκες χωρίς ασφάλιση.

Αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που πραγματοποιείται η συγκεκριμένη δράση στον Δήμο, με μεγάλη ανταπόκριση από τις γυναίκες, τονίζοντας τη σημασία της πρόληψης, η οποία σώζει ζωές!

Οι δωρεάν εξετάσεις θα γίνουν τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, στο ΚΕΠ Υγείας, το οποίο βρίσκεται στην οδό Σχολείου 2α, στο Πανόραμα.

Οι ανασφάλιστες γυναίκες που ενδιαφέρονται μπορούν να κλείσουν ραντεβού, καλώντας στο 2310 349777.

Add a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use