Duck Private Cheffing: Μια γαστρονομική εμπειρία στην καρδιά της πυλαίας

Duck Private Cheffing: Μια γαστρονομική εμπειρία στην καρδιά της πυλαίας Duck Private Cheffing: Μια γαστρονομική εμπειρία στην καρδιά της πυλαίας

Σε έναν απροσδόκητο χώρο, μέσα στη βιομηχανική περιοχή της Πυλαίας, η σεφ Ιωάννα Θεοδωρακάκη έχει δημιουργήσει έναν ζεστό γαστρονομικό προορισμό που συνδυάζει την άνεση με την πολυτέλεια. Το Duck Private Cheffing είναι κάτι περισσότερο από ένα τυπικό εστιατόριο. Πρόκειται για έναν χώρο όπου η φιλοξενία και η υψηλή γαστρονομία συνυπάρχουν αρμονικά, μετατρέποντας κάθε γεύμα σε μια αξέχαστη εμπειρία.

Ένα Σπίτι για τους Καλεσμένους της Ιωάννας

Ο χώρος του εστιατορίου μοιάζει με εξοχικό σπίτι, με την προσωπική πινελιά της σεφ να είναι εμφανής παντού. Από τη μικρή αυλίτσα με το μποστάνι, όπου καλλιεργεί λαχανικά και μυρωδικά, μέχρι την ανοιχτή κουζίνα, όπου εργάζονται 22 άνθρωποι, το Duck Private Cheffing αποπνέει μια αίσθηση οικειότητας και ηρεμίας. Η κουζίνα, αν και ανοιχτή προς τα τραπέζια, λειτουργεί με απόλυτη ηρεμία, ακόμη και στις ώρες αιχμής, με την Ιωάννα να ηγείται διακριτικά της ομάδας της.

Από το Μποστάνι στο Πιάτο σας

Το μενού της Ιωάννας Θεοδωρακάκη χαρακτηρίζεται από έναν συνδυασμό comfort φαγητού με πολυτελή υλικά. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη ταμπέλα στην κουζίνα της, αφού η ίδια αγαπά να πειραματίζεται με διαφορετικά υλικά και τεχνικές. Από το ζαρκάδι από φάρμα της Ξάνθης με λευκή σάλτσα και τρούφα, μέχρι τη σούπα σελινόριζας με αστακό και το κατσικάκι μέσα σε φωλιά από τηγανητές πατάτες, κάθε πιάτο αποτελεί έναν συνδυασμό τοπικών προϊόντων και διεθνών γεύσεων.

Πολυτέλεια στην Απλότητα

Η εμπειρία στο Duck Private Cheffing συμπληρώνεται από τη μεγάλη λίστα κρασιού, που επιτρέπει στους επισκέπτες να συνδυάσουν το γεύμα τους με την κατάλληλη επιλογή. Το ψωμί είναι δικό τους, και η εξυπηρέτηση είναι άψογη, δημιουργώντας ένα περιβάλλον που προσκαλεί τους επισκέπτες να χαλαρώσουν και να απολαύσουν την κάθε στιγμή. Το μενού δεν περιορίζεται σε παραδοσιακές ή συγκεκριμένες γεύσεις, αλλά προσφέρει εκπλήξεις, όπως η προβατίνα με μελιτζάνες και άλλους δημιουργικούς συνδυασμούς.

Ηρεμία και Τέχνη στην Κουζίνα

Αυτό που πραγματικά ξεχωρίζει στο Duck Private Cheffing είναι η ατμόσφαιρα της κουζίνας. Παρά την πολυάσχολη φύση του εστιατορίου, η ομάδα κινείται με αρμονία, ακολουθώντας το παράδειγμα της σεφ Θεοδωρακάκη. Οι μάγειρες παίζουν το δικό τους ρόλο, σαν μια παράσταση που εκτυλίσσεται με φωτιές και τηγάνια, προσφέροντας μια γαστρονομική εμπειρία που συνδυάζει την τέχνη με την παράδοση.

Duck Private Cheffing
Χάλκης 13 Πατριαρχικά Πυλαίας
Τηλ. 231 551 9333

Add a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use