Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο οδηγός μηχανής που παρέσυρε και εγκατέλειψε τον 27χρονο

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο οδηγός μηχανής που παρέσυρε και εγκατέλειψε τον 27χρονο Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο οδηγός μηχανής που παρέσυρε και εγκατέλειψε τον 27χρονο

Αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη προχώρησαν στη σύλληψη ενός 19χρονου, ο οποίος το απόγευμα της Πέμπτης παρέσυρε με τη μοτοσυκλέτα του έναν 27χρονο και στη συνέχεια τον εγκατέλειψε τραυματισμένο στον δρόμο. Το περιστατικό συνέβη στην οδό Λαγκαδά, με τον νεαρό οδηγό να διαφεύγει από τον τόπο του ατυχήματος χωρίς να προσφέρει καμία βοήθεια.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 19χρονος, ο οποίος κατάγεται από την Αλβανία, δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης. Βίντεο που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας επιχείρησης και δημοσίευσε το protothema.gr, δείχνει τη στιγμή της σύγκρουσης, όπου ο 27χρονος πεζός χτυπήθηκε βίαια από τη μοτοσυκλέτα και εκτοξεύτηκε αρκετά μέτρα μακριά. Στο βίντεο, φαίνεται πως περαστικοί έσπευσαν να βοηθήσουν το θύμα, ενώ ο οδηγός της μοτοσυκλέτας εγκατέλειψε τη σκηνή.

Ο πατέρας του 27χρονου ανέφερε ότι ο γιος του υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο πόδι, για τον οποίο χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση, ενώ έχει και τραύματα στο κεφάλι. Η οικογένεια απηύθυνε έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει πληροφορίες για το συμβάν να επικοινωνήσει με τις αρχές.

Το θύμα μόλις είχε επιστρέψει από την Ολλανδία

Όπως έγινε γνωστό, ο 27χρονος ζει στην Ολλανδία και είχε επιστρέψει στην Ελλάδα μόλις δύο ημέρες πριν το ατύχημα για να συναντήσει φίλους του. Το μοιραίο απόγευμα, βγήκε για φαγητό και τη στιγμή που προσπάθησε να περάσει τον δρόμο από τη διάβαση πεζών με πράσινο φανάρι, η μοτοσυκλέτα, που κινούνταν με υπερβολική ταχύτητα, τον χτύπησε με σφοδρότητα, εκσφενδονίζοντάς τον περίπου δέκα μέτρα μακριά.

Ο πατέρας του τραυματία δήλωσε: «Το παιδί μου ξύπνησε στο νοσοκομείο, δεν ήξερε τι έγινε και τι τον χτύπησε». Σύμφωνα με μάρτυρες, δύο άτομα επέβαιναν στη μοτοσυκλέτα και λίγα μέτρα μετά το ατύχημα ο οδηγός φέρεται να έχασε τον έλεγχο, να έπεσε με τη μηχανή, όμως κατάφεραν να τη σηκώσουν και να εξαφανιστούν.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες (18-10-2024) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, 19χρονος αλλοδαπός, ο οποίος απογευματινές ώρες της προηγούμενης ημέρας οδηγώντας μοτοσικλέτα επί της οδού Λαγκαδά, συγκρούστηκε με 27χρονο ημεδαπό πεζό, τραυματίζοντάς τον ελαφρά και εγκαταλείποντάς τον στον τόπο του ατυχήματος, χωρίς να προβεί στις απαιτούμενες από το νόμο ενέργειες. Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι στερούνταν της απαιτούμενης αδείας ικανότητας οδήγησης».

Add a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use