Προαναγγελία Χρυσοχοΐδη: αναγνώριση της εργασίας των αστυνομικών ως επικίνδυνη

Προαναγγελία Χρυσοχοΐδη: αναγνώριση της εργασίας των αστυνομικών ως επικίνδυνη Προαναγγελία Χρυσοχοΐδη: αναγνώριση της εργασίας των αστυνομικών ως επικίνδυνη

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, συναντήθηκε με την υφυπουργό Ανάπτυξης, Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου, και συζήτησε για τις προθέσεις της κυβέρνησης σχετικά με ζητήματα που αφορούν τους αστυνομικούς.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης να θεσμοθετήσει σύντομα την αναγνώριση της αστυνομικής εργασίας ως επικίνδυνης.

Σε ανάρτησή της, η υφυπουργός Ανάπτυξης ανέφερε ότι στη συνάντηση παρουσίασε ζητήματα που της έθεσε η Ένωση Αστυνομικών Πιερίας, τα οποία σχετίζονται με τις υπηρεσιακές ανάγκες των αστυνομικών στην Πιερία και γενικότερα. Ο υπουργός την ενημέρωσε ότι η αναγνώριση της επικινδυνότητας της εργασίας των αστυνομικών αποτελεί προτεραιότητα και η κυβέρνηση σχεδιάζει να προχωρήσει σύντομα προς αυτήν την κατεύθυνση.

Add a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use